Misiunea și viziunea școlii

Viziune

Ţelul nostru este să devenim o unitate de învăţământ în care se practică o educaţie de calitate, o şcoală integrată nevoilor sociale ale comunităţii, cu o ofertă educaţională diversificată, care să pregătească astăzi viitorul de mâine, la nivelul cerinţelor europene.

Misiunea școlii

Misiunea şcolii este să asigure o educaţie de calitate pentru dezvoltarea individului, în vederea integrării acestuia în plan social, pentru a deveni cetăţeni activi şi responsabili, deplin conştienţi de propria lor valoare.
Ne propunem să creăm un climat stimulativ atât pentru elevi cât şi pentru cadrele didactice, dovedind interes pentru nevoile comunităţii locale şi regionale.
Dorim promovarea unui management eficient al tuturor resurselor, indiferent de provenienţa lor.

Valori cheie:

Filosofii:

„Viaţa ta arde oricum, lăsând în urmă cenuşă. Cată măcar de încălzeşte cât mai mulţi pe lângă tine” (Nicolae Iorga)

„Conduceţi prin exemplul personal, educaţi-vă angajaţii pentru a furniza servicii de calitate, creaţi un mediu de lucru lipsit de teama de a comunica şi de a împărtăşi cunoaşterea şi acordaţi încredere celor care o merită!” (Nayantara Padhi)

Ținte strategice:

Pe baza datelor furnizate de analiza diagnostică se conturează următoarele direcţii de optimizare şi dezvoltare instituţională: